Natrag
24.6.2018 10:42

facebook

twitter

google

rss

dulist

NOSTALGIČNA DUBE Šuica opet za profesorskom katedrom, koga je ovaj put ispitivala?

12.1.2018 @ 20:12 Dulist Aktualno

Podijelite:

Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica ovih se dana barem na par trenutaka vratila u, sigurni smo, njoj jako drago vrijeme.

Naime, iz njezinog ureda stigla nam je vijest kako je zastupnica Šuica, a nekadašnja dugogodišnja profesorica i ravnateljica, održala testiranje znanja u Kući Europe u Zagrebu.

Pitanja su bila o Europskoj uniji i EU institucijama, ali i o radu zastupnice Šuice, a znajući profesoricu sigurni smo da su pitanja bila zahtjevna, ali i ne preteška.

Odgovore na pitanja tražili su kandidati na natječaju za njenog budućeg stažista, njih pedesetak studenata četvrte i pete godine s visokih učilišta diljem Lijepe Naše, nakon što je u prosincu prošle godine objavljen natječaj.

Tom prilikom voditeljica hrvatske EPP delegacije u Europskom parlamentu kandidatima je poručila kako je aktivnost mladih ključna za razvoj Europske unije, ali i da prilike poput ovih mogu predstavljati prekretnicu u životu mladih ljudi.

Kandidati koji ostvare najbolje rezultate na testiranju dobit će jednomjesečni staž u uredu zastupnice Šuice u Bruxellesu i Strasbourgu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana