Grad

NORMALIZIRANA OPSKRBA VODOM U BURBONU Život radnika bio ugrožen, nisu se odmorili ni sata

– Završili smo sa sanacijom cjevovoda u Ul. bana Josipa Jelačića oko 16 sati. Normalizirala se opskrba vodom Lapada i Babinog kuka – rekao je za duList prvi čovjek dubrovačkog Vodovoda Lukša Matušić.

– Jutros oko 3 i pol ujutro prekinuli smo radove jer je postojala razmjerna opasnost po život djelatnika Vodovoda. Nismo željeli riskirati. Pričekali smo nekoliko sati kad se jasno moglo vidjeti o čemu se radi. Naime, gospoda koja su sanirala gradilište s vanjske strane probila su na poprilično nezgodnom mjestu vodovodnu cijev. Popravak je bio kompleksan. Koliko je koštala intervencija znati će se u ponedjeljak nakon izvješća sudskog vještaka. Na teren je izašlo deset ljudi uključujući mene. Bili smo spremni ostati do 8 ujutro kako bi građanima osigurali povratak u normalu. Situacija je bila jako ružna pogotovo po mraku. Prometnica se počela odronjavati te je prijetila mogućnost propadanja. Nisam mogao dopustiti da zaposlenici Vodovoda s bagerom slete u provaliju  – ispričao je dalje Matušić.

Srećom, Grad je na vrijeme zatvorio cestu i postavljena je prometna signalizacija. No, kako smo ranije pisali, govori Matušić, pokazalo se kako se pojednici nisu pridržavali uputa pa su pojedini taksisti i automobili prelazili preko mjesta oštećenja. Pućanstvu se omogućilo da pristupi svojim objektima, ali samo funkcioniranje prometa još uvijek se neće moći odvijati u potpunosti.

Pročitajte još

NEPROPISNO POSTAVLJENI BANKOMATI Komunalci izdali sedam kazni od 10 tisuća kuna

Dulist

‘INSTANT SOBA’ I mreža je dovoljna za odmor u Dubrovniku

Dulist

U dva mjeseca Gradom prošetala jedna Hrvatska

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija