Natrag
23.2.2019 10:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nogu s gasa, sutra kreće pojačani nadzor brzine

17.4.2018 @ 15:05 Dulist Grad

Podijelite:

Kako je već najavljeno, sutra 18. travnja u 6 sati ujutro započinje 24-satni nadzor brzine koji će trajati do četvrtka, 19. travnja u 6 sati.

Akcija se provodi temeljem plana TISPOL-a, mreže prometnih policija, a naglasak akcije je na uključivanju javnosti, odnosno građana koji su putm medija bili pozvani dostaviti lokacije na kojima bi željeli da policija mjeri brzinu. Ovom prilikom želimo zahvaliti svim građanima koji su nam dostavili prijedloge za nadzor brzine, a koje prijedloge ćemo ispoštovati na svim onim mjestima gdje postoje uvjeti za nadzor brzine.

Uključivanjem medija i građana želi se podići razina svjesti javnosti o brzini, kao vodećem uzroku prometnih nesreća s najtežim posljedicama te utjecati na vozače da se pridržavaju ograničenja brzine i na taj način spase ne samo svoj, već i živote ostalih sudionika u prometu.

Policija će u akciju uključiti maksimalni broj policijskih službenika te svu raspoloživu tehniku kako bi se nadzor odvijao kontinuirano 24 sata.

Cilj akcije nije samo represivno postupanje, odnosno kažnjavanje vozača, već aktivno uključivanje svih sudionika u prometu, javnosti i medija kako bi se stanje sigurnosti cestovnog prometa na području cijele države poboljšalo.
Također, građani i predstavnici medija mogu prisustvovati samoj akciji.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana