Natrag
19.2.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Noć vina i izložba fotografija u Trpnju

16.8.2012 @ 10:30 Baldo Marunčić Vaše vijesti
13;13

Podijelite:

U Trpnju je održana Noć vina uz degustaciju vina peljeških vinara te izložba fotografija "Trpanj nekad i sad" autora Slobodana Rosića.

Izložbu su organizirali trpanjska Turistička zajednica i Općina Trpanj uz pokroviteljstvo Dubrovačko-neretvanske županije.

Osim brojnih turista i gostiju, izložbu su posjetili i najstariji Trpanjci. Izložbu je otvorio dugogodišnji zaljubljenik u Trpanj gosp. Frano Glavina uz klapu Dingač.

Izložba starih fotografija se ne bi mogla ni zamisliti bez velike i nesebične pomoći Joška Pipinića, velikog kolekcionara fotografija Trpnja i svih ostalih povijesnih dokumenata o Trpnju.

Nakon izložbe rad na starim fotografijama se nastavlja i planira se postava izložbe u Zagrebu a najveća želja Jošku Pipiniću je da se sve to objedini u jednu monografiju Trpanja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana