Sport

NOĆ GLADIATORA 8: U ring će i Maro Perak!

NOĆ GLADIATORA 8: U ring će i Maro Perak!

Manje od 24 sata prije početka borilačkog spektakla „Noć Gladiatora 8“ na vaganju dvoranom Bokar hotela Valamar Lacroma prolomio se pljesak. Sjajni Dubrovčanin Maro Perak potvrdio je svoj nastup u petak navečer u Gospinom polju!

Riječ je o sjajnom koraku organizatora koji je Marovim nastupom dubrovačkim i hrvatskim MMA fanovima darovao pod bor pravi poklon za Božić. Perak (omjer 23-1-3) će se, naime, u posljednjoj borbi večeri pred rasprodanim tribinama potući s Nijemcem Rubenom Leonom Wolfom, znamenitog nadimka „The Viking“, koji dosad bilježi pozitivan 'score' 7-5, visok je 188 centimetara, a težak 107 kilograma.

Ni u ostalih devet borbi ne manjka uzbuđenja, barem prema najavama. Cijeli događaj, koji počinje u 20 sati, otvorit će amaterska borba do 70 kilograma između Gordana Lovrića i Ljubušaka Ivana Zadra (MMA klub Arti). Potom u ring ulaze Antonio Kaznačić i Višeslav Aračić u poluprofesionalnoj borbi do 77 kilograma.

Nakon njih slijede dva polufinala tzv. turnira četvorice u kategoriji do 66 kilograma. Nastupit će sjajni Župljanin Antun Račić (13-5), potom Jasmin Ilijaš, član Maximusa iz Preloga, Talijan Nicolae Negrea (omjer 6-5) te Rus Islam Sizbulatov.

U petoj borbi (do 84 kilograma) nastupaju Asmir Sadiković i Domenik Andrejić, a potom u šestoj slijedi premijerni nastup domaćeg borca Damira Knega protiv Makedonca Sashe Samojlovskog. U sedmom meču večeri naći će se dva prava 'fightera', Marko Igrc i finalist MMA Lige Dražen Glavaš, a potom slijedi finale turnira četvorice.

Ante „Hodajuća Nevolja“ Delija (8-1) u ring će u devetoj borbi, a protivnik mu je Ukrajinac Sergei Sokhta (7-13), koji je u zadnjih šest mečeva upisao pet pobjeda, a za kraj u ring ulazi i Maro Perak u meču s Vikingom Wolfom. Treba li bolja pozivnica?!

Pročitajte još

SVI ZA SQUARE! Crveno plavi večeras igraju polufinale HMNL

Dulist

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist