DuList IN

Noć Dubrave na Babinom kuku

Noć Dubrave na Babinom kuku

Dubrovnik-Babin kuk, najveća dubrovačka hotelska kompanija koja djeluje u sastavu grupacije Valamar, u subotu, 28. srpnja, organizira najveću ljetnu zabavu–Noć Dubrave 2012.

Ova manifestacija s jedinstvenim konceptom zabave održat će se na svim vanjskim prostorima najvećeg dubrovačkog hotelskog kompleksa, a želja organizatora je obogatiti ponudu za goste hotela, ali i sveukupnu turističku ponudu grada Dubrovnika. Na Trgu od fontane odvijat će se program pod nazivom „Večer klapa“, na kojemu će nastupiti popularna klapa Iskon te dubrovačke klape Ragusa i Mareta koje su već godinama na samom vrhu hrvatske glazbene scene tog izričaja.  Ponajbolji slavonski tamburaški sastav Gazde svojim će brojnim hitovima zabavljati goste na Trgu Marina Držića, dok će se u centralnom parku održati zabava za sve uzraste uz popularnu grupu Magazin, kojoj će se na pozornici pridružiti i grupa Valetudo, mlade dubrovačke snage na hrvatskoj glazbenoj sceni.Na manifestaciji Noć Dubrave 2012. gosti će imati priliku uživati i u obilju tipičnih hrvatskih specijaliteta uz izvorna vina i kvalitetnu glazbu, a kako bi Noć Dubrave ostala u posebnom sjećanju, Valamar Dubrovnik priprema prigodnu nagradnu igru za sve posjetitelje, s bogatim fondom nagrada.

Posjetitelji  Noći Dubrave moći će se zabaviti u atraktivnom programu kojeg vodi Valamarov animacijski tim, a imat će priliku i okušati se u zabavnim igrama koje smo osmislili za ovu priliku.

Vjerujemo da će se u ovoj bogatoj gastronomskoj i glazbenoj ponudi iz svih krajeva Hrvatske naći ponešto za svakog posjetitelja te vas pozivamo da nam se pridružite.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist