Natrag
21.2.2019 03:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Noć dobrih vibracija i rođendanskih želja

15.8.2012 @ 11:35 Andrea Falkoni Račić dulist IN
16;16

Podijelite:

Orsula je sinoć bila mjesto dobrih vibracija. Partijalo se do zore uz house, drum& bass, dubstep, bass, afro  soul ritmove.

Za odličnu zabavu pobrinuli jedan od najistaknutijih hrvatskih DJ-a i producenata Eddy Ramich i njegove kolege iz Velike Britanije – Ben Westbeech i Seiji, koji su okupljenima priredili cjelonoćnu zabavu i ples. Eddy je ujedno ovim open ait partyjem proslavio svoj 40. rođendan, a čestitkama se priključuje i ekipa duLista.

Ben Westbeech je jedan od najglasovitijih umjetnika današnje europske NU jazz elektro scene, izvanredan autor i pjevač, Seiji (ex- Bugz In The Attic ) je jedan od pionira broken beata, koji djeluje preko dva desetljeća.

U toploj ljetnoj noći na čarobnoj Orsuli svi su uživali u glazbenoj vožnji kroz pregršt veselog housea, kratki izleti u drum & bass, dubstep i druge glazbene vode.

Foto: Park Orsula

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana