DuList IN

NJIH ČAK 46 Vrijedna mladost Plesnog studija 3V vratila se iz Slovenije s medaljama

Vrijedna mladost plesnog studija 3v, njih čak 46, vratili su se s međunarodnog natjecanja u Sloveniji ‘Master Dance Festival Lukec Open’. Samo natjecanje je trajalo tri dana, a sudjelovalo je preko 1500 plesača, te neki od najjačih hrvatskih plesnih klubova kao pobjednici supertalenta Transform crew i Atomic dance factorya.

Plesni studio 3v izborio se za četiri elitne bronce, 6 srebra, dva elitna srebra i jedno zlato.

Plesni studio 3v dolazi od latinskog izraza Valeo, Valui, Valiturus što znači ‘Be strong, Have power, Be well’. Osnovan je kao udruga koja se bazira na promicanju plesnih disciplina u Dubrovniku, podizanju kvalitete života te promicanju tjelesne aktivnosti. PS 3v postoji deset godina pod vodstvom Viktorije Miletić i okuplja velik broj djece i mladih. Obrađuje se široka lepeza stilova poput hip hop, modern & contemporary, lyrical jazz, street jazz, breakdance, MTV style i dr. Uz mnogobrojne nastupe i humanitarne manifestacije, plesači sudjeluju i na raznim natjecanjima na kojima ostvaruju značajne rezultate.U posljednje tri godine sudjelovali su na natjecanjima u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Češkoj, BiH,. a sa svakog od njih se vratili s izvrsnim rezultatima; preko 30 osvojenih pvih mjesta u kategorijama jazz, open, modern, lyrical, breakdance, hip hop i urban.

Pročitajte još

PREKRASNA I PODUZETNA KARINA Bivša Miss Ukrajine uživa u Dubrovniku

Dulist

ZVONE U ĐIRU Sunčana cavtatska riva ‘mamac’ za lokalce i goste

Dulist

FOTOĐIR Gužva, kuferi, ‘selfiji’ – mijenja se lagano slika Grada

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija