Natrag
21.2.2019 19:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

Njemački forumaši: Philipp je dobar momak!

29.5.2013 @ 11:38 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Philipp F. Hochhuth, 23-godišnji njemački državljanin, koji je nestao u noći sa subote na nedjelju, postao je tema rasprave i na internetskim forumima igrača pokera.

Njemački poker-forumaši većinom ga ne znaju osobno, nego s internetskih turnira na kojima je pod nadimkom Voltax znao imati uspjeha. Oni koji znaju Phillipa osobno, govore da je riječ o dobrom momku i kako ih čudi njegovo ponašanje.

Svi se ipak pitaju kako ga je netko tko se te noći s Phillipom družio, mogao u takvom stanju pustiti da se udalji.

Inače, na internetskoj stranici pokerpages.com  može se saznati kako je Hochhuth dosad na turnirima osvojio nešto manje od 89 tisuća dolara, a zanimljivo je kako je veći iznos (31.313 dolara), osvojio na posljednjem turniru, PokerStars.com EPT u Berlinu krajem travnja. Također, brojne uspjehe Hochhuth bilježi i na internetskim turnirima na mnogim internetskim portalima specijaliziranim za poker.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana