Politika

Njegovih je pola milijuna kvadrata u Gradu

Njegovih je pola milijuna kvadrata u Gradu

Ja sam vlasnik pola milijuna kvadrata atraktivnog zemljišta u Dubrovniku. Više je lokacija u pitanju.

Trenutno su u izradi prostorni planovi. Banka ne pritišće jer zna kolika je to vrijednost – otkrio je Stipo Gabrić Jambo pozadinu posla sa Sanabilis nekretninama za Indeks.hr.

Jambo je krenuo s kampanjom u dolini Neretve. Na plakatima se metkovski gradonačelnik predstavlja kao čovjek koji rješava sve probleme. Iako su novinare Indexa zanimali njegovi dugovi Jambo je nonšalantno odgovorio:

– Dabogda svatko bio dužan kao Jambo. Ja sve svoje obaveze uredno izvršavam. To vam je kao kada kupujete auto na kredit. Banka vam se upiše i to je to. Ali to sa izborima nema nikakve veze. To je zlonamjerno.

Ispričao je tako i da je izmirio dug prema Poreznoj, a tvrdi i da je hipoteka skinuta s obiteljske mu kuće, ali se povjerio i o odnosu s Perom Vićanom, koji mu je navodno preko Dubrovačkog primorja posudio 34,5 milijuna kuna sa rokom otplate od 10 godina i počekom od dvije godine.

-Jambo duguje PBZ-u i Kreditnoj banki i svoje obaveze uredno izvršava. Pero Vićan je moj poslovni partner i tu se radi o međusobnim odnosima i osiguranju, nikakvom dugu – rekao je metkovski gradonačelnik, HSS-ovac S.G. Jambo za Index.hr
 

Pročitajte još

Mato Pavličević nosi listu Republike u 10. izbornoj jedinici!

Dulist

CENTAR OBJAVIO KANDIDATE Viktorija Knežević sedma na listi koalicije ‘Rijeke pravde’

Dulist

SDP objavio liste za Sabor, Anita Bonačić Obradović na zadnjem mjestu

Dulist