Grad

NITKO SE NJIMA NE ZNA SLUŽITI Kontejneri na Babinom kuku dobili ‘dodatnu opremu’

Nakon ugrađivanja otpadomjera, o čemu smo pisali u posljednjem broju DuLista, kontejneri na Babinom kuku dobili su ‘dodatnu opremu’. Kao što smo ranije spomenuli tamošnji stanari požalili su nam se kako je Čistoća ove promjene donijela preko noći bez prethodne najave i edukacije građana što za posljedicu ima redovito ostavljanje smeća pokraj spremnika.

– Na ovom području žive i brojni podstanari. Nisu odmah dobili kar­ticu, nego njihovi vlasnici. Prvih par dana provođenja projekta nisu imali gdje baciti smeće, kao ni brojni turisti. Što se onda događa? Ostavljaju smeće pokraj kontejnera s tim novim uređajem. Istaknut ću i starije ljude koji ne znaju kako sustav funkcionira. Ne znaju okretati ručicu niti se služiti kar­ticom. Nadam se da će ipak sve doći na svoje. Jer, zasad, projekt baš i ne obećava – navela je za DuList stanovnica Glavice i dodaje: ‘Navodno kupe smeće i tri puta na dan, ali to nije dovoljno’.

Pročitajte još

RADOVI DO KRAJA TRAVNJA Dio rasvjete uz rivu u Zatonu van funkcije

Dulist

ZAPOČELA REKONSTRUKCIJA U Orašcu će zasjati 10 ‘stupova’ s LED svjetiljkama

Dulist

Grad Dubrovnik objavio javne pozive za sufinanciranje sportskih priredbi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija