Natrag
21.2.2019 05:14

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nitko od čelnih ljudi juga ne ide u Herceg Novi

28.6.2013 @ 11:59 Mia Njavro Aktualno

Podijelite:

Nitko od čelnika lokalnih samouprava hrvatskog juga neće ići na proslavu ulaska Hrvatske u EU, u Herceg Novom 1. srpnja.

Naime, iz crnogorskog protokola tog dana najavljen je prvenstveno susret na granici državnika EU, Crne gore, te autoriteta Dubrovnika i Konavala, nakon čega slijedi cjelodnevni program. Načelnici svih općina koje gravitiraju Dubrovniku demantiraju odlazak preko granice.

Ne, neću ići. Nisam ni pozvan – odgovorio je na naš upit Nikola Knežić, načelnik Općine Dubrovačko primorje.

– Ja ne išao – odgovorio nam je načelnik Općine Župa Dubrovačka Silvio Nardelli, dok je iz ureda za odnose s javnošću Grada Dubrovnika istaknuto kako će dubrovački gradonačelnik ići na susret na granici, ali neće preko nje.

– Dalje od granice neće ići, a hoće li ići netko od zamjenika ili pročelnika još ne znamo – rekla nam je Kristina Vegar iz službe za Odnose s javnošću Grada Dubrovnika.

Luka Korda pak rekao nam je kako ne vidi razlog zašto bi išao.

– Idem na postavljanje table europska unija u nedjelju u ponoća. Drugo – ne idem – kategoričan je Korda.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana