Aktualno

“Nisam dužan ni kao sudac, ni kao građanin”

Glasnogovornik Općinskog suda u Dubrovniku Željko Soldo, koji se našao na listi poreznih dužnika s dugom od oko 193 tisuće kuna, istaknuo je kako kao sudac nema niti može imati dug po pitanju poreza, prireza ili drugih davanja.

– Nisam dužan ni kao građanin ni kao sudac. Možda postoji mogućnost duga u vrijeme kad sam bio odvjetnik. Naime, od 1993. do 2003. bio sam odvjetnik, a taj sam posao obavljao dijelom samostalno, dijelom u partnerstvu s kolegom.

No, ni u tom razdoblju nemam duga po osnovi poreza, prireza, ili nekih drugih davanja. Možda jedino po pitanju mirovinskog kojeg sam sam sebi trebao uplaćivati. Taj dug mogao je nastati do 2002. godine, ali sigurno ne bi mogao iznositi toliko puno – ističe Soldo.

– Poričem da sam dužan, ali tvrdim i da postoji mogućnost postojanja duga po pitanju mirovinskog iz doba kada sam bio odvjetnik, ali i to pretpostavljam – zaključuje glasnogovornik Željko Soldo kojemu je ovo prvi glas o dugu od 193 tisuće kuna.
 

Pročitajte još

Državna matura uspješnija od prošlogodišnje, ‘palo’ 60 posto manje učenika

Dulist

NOVE MJERE Od danas u spenzu s maskom!

OČEKUJE SE DOLAZAK 3.500 PUTNIKA Srpanjski promet u Čilipima pao je za 80 posto

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija