Natrag
18.2.2019 15:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nikša Trojanović: “To je puč”

8.9.2012 @ 20:05 Ana Prohaska Politika

Podijelite:

Šesnaest od sedamnaest članova Općinskog odbora HDZ-a Konavle podnijelo je ostavke, neslužbeno doznajemo, a razlog je taj što se novi predsjednik Nikša Trojanović sam kandidirao na načelnika Općine.

Jedini član koji nije podnio ostavku je Mato Đangradović.

Nikša Trojanović za duList istaknuo je kako nije bio pozvan na sastanak Općinskog odbora na kojem su članovi podnijeli ostavke, te kako ne zna koji su razlozi takvog čina, već da je jedino dobio informaciju kako su one upućene županijskom odboru.

– Nisam bio tu, to je puč. Ja sam od početka s tim ljudima, a skupština me izabrala za predsjednika dvotrećinskom većinom, i želim provoditi program Predsjedništva – istaknuo je Trojanović.

Naglasio je kako su problemi nastali kada je odbor izrazio želju da se za  kandidata za načelnika imenuje dosadašnji načelnik Luka Korda..
 
– Nisam to stavio na dnevni red, jer to nije u skladu sa Statutom stranke, jer odluku o tome donosi Predsjedništvo – istaknuo je Trojanović.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana