Politika

Nikša Trojanović: “To je puč”

Šesnaest od sedamnaest članova Općinskog odbora HDZ-a Konavle podnijelo je ostavke, neslužbeno doznajemo, a razlog je taj što se novi predsjednik Nikša Trojanović sam kandidirao na načelnika Općine.

Jedini član koji nije podnio ostavku je Mato Đangradović.

Nikša Trojanović za duList istaknuo je kako nije bio pozvan na sastanak Općinskog odbora na kojem su članovi podnijeli ostavke, te kako ne zna koji su razlozi takvog čina, već da je jedino dobio informaciju kako su one upućene županijskom odboru.

– Nisam bio tu, to je puč. Ja sam od početka s tim ljudima, a skupština me izabrala za predsjednika dvotrećinskom većinom, i želim provoditi program Predsjedništva – istaknuo je Trojanović.

Naglasio je kako su problemi nastali kada je odbor izrazio želju da se za  kandidata za načelnika imenuje dosadašnji načelnik Luka Korda..
 
– Nisam to stavio na dnevni red, jer to nije u skladu sa Statutom stranke, jer odluku o tome donosi Predsjedništvo – istaknuo je Trojanović.

Pročitajte još

ČEKA SE ODLUKA SREDIŠNJICE HDZ-a Franković u reizbor tek nakon lokalnih izbora?

Dulist

PLENKOVIĆ U ORAŠCU U desetoj izbornoj jedinici kolege se vode ključnim načelima dubrovačke diplomacije

Dulist

Valentin Dujmović nositelj HNS-ove liste u 10. izbornoj jedinici

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija