DuList IN

Nikša petlja s Karmen

Nikša petlja s Karmen

Iako Lara nikako ne može oprostiti Jakovu sve što je napravio, sve više je sigurna da svoju sreću više ne može naći ni sa svojim suprugom Nikšom.

Nakon razgovora s Karmen, Nikša uviđa da se nema čemu nadati kada je Lara u pitanju i odlučuje se na konačni potez. Nikša će priopćiti Lari da je zatražio sporazumni razvod braka, a kako će to Lara primiti vidjet ćemo u nastavku koji će se prikazati u nedjelju, 22. travnja. U pozadini raskida braka Lare i Nikše istovremeno se rađa sve veća bliskost između Larine prijateljice Karmen i njenog sada već uskoro bivšeg supruga.

Karmenina vizija će po svemu sudeći uskoro postati stvarnost, jer Nikša shrvan razvodom sve više osjeća veliku bliskost s njom. Karmen će učiniti sve da oraspoloži Nikšu, a u tome će i uspjeti nakon što uz dobru glazbu odlično provedu dan na plaži. Karmen će nakon lijepih zajedničkih trenutaka napokon skupiti hrabrost i izjaviti Nikši svoje osjećaje. Na plaži će pasti i prvi poljubac, ali i uslijediti strastvena noć pod zvijezdama. Kako će se Nikša nositi s novonastalim emocijama te da li će Karmen uspjeti odagnati njegovu dilemu i zacijeliti sve rane nastale nakon njegova odnosa s Larom, saznat će se u popularnoj seriji u srijedu, 25. travnja.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist