Sport

Nikša Dobud najbolji centar Olimpijskih igara

Nikša Dobud najbolji centar Olimpijskih igara

Kapetan Juga, Dubrovčanin Nikša Dobud izabran je za najboljeg centra turnira vaterpolista na Olimpijskim igrama u Londonu. Po završetku utakmice Dobud je izjavio kako još uvijek nije svjestan što su napravili!  

– Što reći? Znao sam da možemo, sve što smo žrtvovali, sav trud koji smo cijeli život ulagali, sve se isplatilo. San je došao javi, igrali smo kao da smo Dream Team, dominirali cijeli turnir, od prve do posljednje utakmice. Ne dolaze mi riječi, bio je ovo naš turnir, vidjelo se to od samog početka. Ne znam što vise reći, potpuno sam prazan. Još moram postati svjestan, sad mi se čini kao da sam dva metra iznad zemlje. Ostvario sam san i sve je izašlo, ispražnjen sam, ali presretan – izjavio je najbolji centar OI u Londonu Nikša Dobud, nakon pobjede nad Italijom.

U najbolju sedmorku turnira izabran je i vratar hrvatske reprezentacije Josip Pavić. Hrvatskom dvojcu društvo rade Crnogorac Aleksandar Ivović, Talijan Maurizio Felugo, Španjolac Filipe Perrone te Srbi Filip Filipović i Andrija Prlainović.
 

Pročitajte još

Jugaši u finalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

OSMI DU MOTION Za vikend je grad u pokretu, stižu trkači iz 50 zemalja svijeta

Dulist

‘Pituri’ nastupaju u završnici Kupa Hrvatske

Dulist