Politika

Niko Šalja na Lopudu

Kandidat SDP-HSU-BDSH-a za gradonačelnika Dubrovnika Niko Šalja sa zamjenicima Draganom Žitković i Goranom Milićem u subotu je posjetio Lopud.

Tom prigodom je u razgovorima s mještanima, vatrogascima i predsjednikom MO Lopud  Ivom Galom iz prve ruke doznao o problemima s kojima se svakodnevno susreću mještani.
 
Požalili su se Lopuđani Niku Šalji oko još uvijek nerješenog problema s pješakom zonom na tom otoku. Smatraju da se treba uvesti reda u vrijeme i način prometovanja obalom – lopudskim šetnicom Ivana Kuljevana, na zadovoljstvo svih.
 
Niko Šalja kazao je kako je jedno od najefikasnijih rješenja u postavljanju prometnog redara, takozvanog „gradskog policajca“ koji bi pazio da se odluke poštuju i kažnjavao prekršitelje.
 
Predsjednik MO Lopud mladi Ivo Gale predložio je i nekoliko konkretnih prijedloga poput dislociranja odvoza/dovoza od robe pa sve do smeća van mjesta.
 
Vatrogasac Frano Storelli s dvojicom kolega profesionalaca i desetoricom članova DVD-a  učinkovito pazi da na Lopudu što ne plane, a čiste i preko 30 kilometara puteva.
 
U svakom slučaju, slažu se Niko Šalja i njegovo dvoje mladih zamjenika Dragana Žitković i Goran Milić, Lopud zaslužuje punu pažnju kako bi ostao jedno od najljepših mjesta za život, odmor i izlete u dubrovačkom kraju.

Pročitajte još

Kristić: Nisam u sukobu interesa, a bez institucija maske neće pasti

Dulist.hr

MASKE SU PALE? HDZ: Iza Kristićeve priče o Malom Stradunu stoji njegov obiteljski interes

Dulist

MARO KRISTIĆ Povezivanje Kalamote brodom Europa uvredljiva je gesta prema otočanima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija