Natrag
23.2.2019 14:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Niko Šalja na Lopudu

11.5.2013 @ 22:07 Baldo Marunčić Politika
3;3

Podijelite:

Kandidat SDP-HSU-BDSH-a za gradonačelnika Dubrovnika Niko Šalja sa zamjenicima Draganom Žitković i Goranom Milićem u subotu je posjetio Lopud.

Tom prigodom je u razgovorima s mještanima, vatrogascima i predsjednikom MO Lopud  Ivom Galom iz prve ruke doznao o problemima s kojima se svakodnevno susreću mještani.
 
Požalili su se Lopuđani Niku Šalji oko još uvijek nerješenog problema s pješakom zonom na tom otoku. Smatraju da se treba uvesti reda u vrijeme i način prometovanja obalom – lopudskim šetnicom Ivana Kuljevana, na zadovoljstvo svih.
 
Niko Šalja kazao je kako je jedno od najefikasnijih rješenja u postavljanju prometnog redara, takozvanog „gradskog policajca“ koji bi pazio da se odluke poštuju i kažnjavao prekršitelje.
 
Predsjednik MO Lopud mladi Ivo Gale predložio je i nekoliko konkretnih prijedloga poput dislociranja odvoza/dovoza od robe pa sve do smeća van mjesta.
 
Vatrogasac Frano Storelli s dvojicom kolega profesionalaca i desetoricom članova DVD-a  učinkovito pazi da na Lopudu što ne plane, a čiste i preko 30 kilometara puteva.
 
U svakom slučaju, slažu se Niko Šalja i njegovo dvoje mladih zamjenika Dragana Žitković i Goran Milić, Lopud zaslužuje punu pažnju kako bi ostao jedno od najljepših mjesta za život, odmor i izlete u dubrovačkom kraju.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana