Natrag
17.2.2019 01:03

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Nikad neću sudjelovati u političkoj kampanji!”

6.5.2013 @ 10:10 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

-Medijski istupi u specifično vrijeme dovoljno govore o njihovim motivima, ali se nadamo da će predstavnici Plivačkog kluba Jug, Vaterpolskog kluba Jug i Grada Dubrovnika sjesti za zajednički stol kako bismo ovaj problem riješili na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana –  

stoji u priopćenju Grada Dubrovnika koje je na redakcijske mailove jutros stiglo kao odgovor na negodovanje Sanje Jovanović i Mihovila Španje zbog nerješavanja njihovog stambenog pitanja.

Naime, Španja i Jovanović za jutros su najavili pressicu pokraj gradilišta zgrade za VK Jug CO, za koju je Grad investitora oslobodio komunalnog doprinosa.

 Iz Grada u priopćenju  navode kako je Mihovil Španja korisnik gradskog stana od 2007. godine, a ususret očitovanja sportaša tražili smo komentar Španje i na ove navode.

-Istina je dan sam korisnik gradskog stana, pa to svi znaju. Mi samo želimo jednak tretman kao što imaju i vaterpolisti Juga što nam je na kraju krajeva i obećano. Radovi na zgradi za Jugaše počeli su u travnju i ja sam nedugo iza toga dopisom tražio da se ispoštuje obećanje koje nam je gradonačelnik dao na sjednici Gradskog vijeća još 15. prosinca 2009. godine. Tada nam je obećano da ćemo imati isti tretman kao i gradski vaterpolisti – kaže Španja. Na naš upit za komentar o tome kako je njihovo negodovanje politički obojano zbog nadolazećih izbora, Španja se gorko nasmijao.

-Ma neću to ni komentirati. Nikada nisam, i nikada neću sudjelovati u nijednoj političkoj kampanji- zaključio je Španja.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana