Politika

“Nikad neću sudjelovati u političkoj kampanji!”

"Nikad neću sudjelovati u političkoj kampanji!"

-Medijski istupi u specifično vrijeme dovoljno govore o njihovim motivima, ali se nadamo da će predstavnici Plivačkog kluba Jug, Vaterpolskog kluba Jug i Grada Dubrovnika sjesti za zajednički stol kako bismo ovaj problem riješili na zadovoljstvo svih zainteresiranih strana –  

stoji u priopćenju Grada Dubrovnika koje je na redakcijske mailove jutros stiglo kao odgovor na negodovanje Sanje Jovanović i Mihovila Španje zbog nerješavanja njihovog stambenog pitanja.

Naime, Španja i Jovanović za jutros su najavili pressicu pokraj gradilišta zgrade za VK Jug CO, za koju je Grad investitora oslobodio komunalnog doprinosa.

 Iz Grada u priopćenju  navode kako je Mihovil Španja korisnik gradskog stana od 2007. godine, a ususret očitovanja sportaša tražili smo komentar Španje i na ove navode.

-Istina je dan sam korisnik gradskog stana, pa to svi znaju. Mi samo želimo jednak tretman kao što imaju i vaterpolisti Juga što nam je na kraju krajeva i obećano. Radovi na zgradi za Jugaše počeli su u travnju i ja sam nedugo iza toga dopisom tražio da se ispoštuje obećanje koje nam je gradonačelnik dao na sjednici Gradskog vijeća još 15. prosinca 2009. godine. Tada nam je obećano da ćemo imati isti tretman kao i gradski vaterpolisti – kaže Španja. Na naš upit za komentar o tome kako je njihovo negodovanje politički obojano zbog nadolazećih izbora, Španja se gorko nasmijao.

-Ma neću to ni komentirati. Nikada nisam, i nikada neću sudjelovati u nijednoj političkoj kampanji- zaključio je Španja.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist