DuList IN

NIJE SAMO MEDO U ĐIRU Evo što je u subotu na Stradunu!

Torta Party

DJ Vjeverica, Djed Božićnjak i vilenjaci, te klaun s balonima uz puno raznovrsnih torti i kolača bit će u subotu na Stradunu, gdje će se ispred Orlanda održati sedmi po redu Torta Party.

Prihod od prodaje namijenjen je Društvu distrofičara cerebralne i dječje paralize, ostalih tjelesnih invalida Dubrovačko – neretvanske županije, koja je jedna od prvih udruga formiranih na našem području i okuplja oko 400 članova od Lastova do Prevlake. Članstvo udruge izrađuje i vrećice za smeće, kao i papirnate vrećice za kupovinu koje će također biti u prodaji na Stradunu.

Cijena bona je 10 kuna, a u prodaji će biti na dan održavanja zabave od 10 sati. S veseljem očekujemo novo izdanje ‘Torta Partyja’ i veliki broj torti koje će donirati sve dubrovačke medijske kuće, neki od restorana i slastičarnica, te otvorenih hotela, a i svi ostali slatki prilozi su dobrodošli – ističu iz TZ Grada Dubrovnika.

Torta Party organizira se na Trgu Luža (Orlando) ili u slučaju kišnog vremena u šatoru kraj Cele, u subotu 12. prosinca,s početkom programa u 10 sati, kad s glazbom i animacijom kreće omiljeni DJ Vjeverica.

Za ovu godinu priredlili smo bogat i raznovrstan program za najmlađe, pa će uz DJ glazbu ispred crkve sv.Vlaha biti izvedena lutkarska predstava Lutkarskog kazališta Mostar ‘Oholica’ s početkom u 10.30 sati, a malene će zabavljati klaun, plesat će vilenjaci i Mrazice – Plesni studio Lazareti. Voditeljica programa je Zrinka Japunčić – dodaju iz TZ-a.

Od 10 do 11 svi slatki prilozi (torte i kolači) bit će izloženi kako bi ih posjetitelji mogli vidjeti i poslikati, a prodaja će krenuti u 11 sati.

U organizaciji udruge bit će angažirani prijatelji koji će pomoći prodavajući bonove, te režući i izdavajući torte. Najavljeno je sudjelovanje Jany Hansal, Anite Porča, Bisere Džubur, Marine Vučković Matić, Boje Milan Mustać, Sanje Šutalo, Ane Vujnović, Deane Kalinić, Olge Muratti, te Matije Čale Mratović.
Dovedite najmlađe na Stradun, tratajte se tortama i učinite dobro!

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist