Natrag
20.2.2019 02:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje”

4.3.2013 @ 12:46 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Sanitat Dubrovnik nakon odobrenja HBOR-a za kreditno zaduženje od 6 milijuna kuna (bez PDV-a) konačno je potpisao ugovor s izvođačem na ribarnici, tvrtkom Dom izgradnja.

Tim činom radovi na rekonstrukciji ribarnice konačno se mogu intenzivirati. No, danas je javnost doznala i kako će se u dogledno vrijeme šitiri i zelena placa u Gružu, i to, ako smo dobro shvatili, dijelom i na vrt Gundulićevog ljetnikovca gdje je do nedavno bio Vrtlarov rasadnik.

– Izgradnja moderne ribarnice važna je za turistički grad kakav je Dubrovnik, jer smo dosad imali najlošiju ribarnicu od svih većih gradova na Jadranu. Njenim uređenjem možda izbijemo i na prvo mjesto – pohvalio se direktor Sanitata, Niko Kapetanić, dodavši kako je rok za završetak radova 5 mjeseci.
Zelena placa u Lapadu će biti dva mjeseca, a nakon završetka ovih radova krenut će se i u projekt nove zelene tržnice, uz suglasnost konzervatora.  

Budući da je tijekom potpisivanja ugovora s direktorom Dom izgradnje Draganom Čorom, o tijeku radovagovorio Niko Kapetanić, pročelnik UO za promet Dinko Mirić konstatirao je kako se nada da direktor zna što je potpisao. Na to se u razgovor 'ubacio' Vlahušić pokušavši se očito našaliti na svoj račun: 
– Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje, on ipak dolazi iz Društva prijatelja dubrovačke starine – rekao je krozsmijeh Andro Vlahušić. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana