Aktualno

“Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje”

Sanitat Dubrovnik nakon odobrenja HBOR-a za kreditno zaduženje od 6 milijuna kuna (bez PDV-a) konačno je potpisao ugovor s izvođačem na ribarnici, tvrtkom Dom izgradnja.

Tim činom radovi na rekonstrukciji ribarnice konačno se mogu intenzivirati. No, danas je javnost doznala i kako će se u dogledno vrijeme šitiri i zelena placa u Gružu, i to, ako smo dobro shvatili, dijelom i na vrt Gundulićevog ljetnikovca gdje je do nedavno bio Vrtlarov rasadnik.

– Izgradnja moderne ribarnice važna je za turistički grad kakav je Dubrovnik, jer smo dosad imali najlošiju ribarnicu od svih većih gradova na Jadranu. Njenim uređenjem možda izbijemo i na prvo mjesto – pohvalio se direktor Sanitata, Niko Kapetanić, dodavši kako je rok za završetak radova 5 mjeseci.
Zelena placa u Lapadu će biti dva mjeseca, a nakon završetka ovih radova krenut će se i u projekt nove zelene tržnice, uz suglasnost konzervatora.  

Budući da je tijekom potpisivanja ugovora s direktorom Dom izgradnje Draganom Čorom, o tijeku radovagovorio Niko Kapetanić, pročelnik UO za promet Dinko Mirić konstatirao je kako se nada da direktor zna što je potpisao. Na to se u razgovor 'ubacio' Vlahušić pokušavši se očito našaliti na svoj račun: 
– Nije on gradonačelnik da ne zna što potpisuje, on ipak dolazi iz Društva prijatelja dubrovačke starine – rekao je krozsmijeh Andro Vlahušić. 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ PREDSTAVIO IDEJNO RJEŠENJE Azil za životinje gotov do kraja 2020.

Dulist.hr

POLICIJSKA UPRAVA POZIVA ‘Maturanti, obilježite dostojno svoj dan!’

Dulist

SADAŠNJI ZAKUPCI NA MUKAMA Svi gradski prostori na natječaju!?

Maria Prkut