Sport

NIJE IŠLO BEZ POLA MOMČADI MNK Square upisao prvi poraz ove sezone

NIJE IŠLO BEZ POLA MOMČADI MNK Square upisao prvi poraz ove sezone

U petom kolu 1. HMNL momčad MNK Squarea upisala je prvi poraz ove sezone. Na gostovanju u Omišu kod MNK Olmissum domaćin je slavio rezultatom 5-0 (0-0). Velike zasluge prvoj domaćoj pobjedi Olmissuma idu zbog kratke rotacije Squarea, a sve zbog niza ozljeđenih igrača.

-Momčadi Olmissuma i njihovom treneru čestitamo na pobjedi, međutim večeras nismo mogli do bod(ov)a bez Mara Đuraša, Mirka Hrkaća, Adrijana Micevskog, Duje Reza te već dulje ozljeđenih Ante Daničića i Damjana Šulića. U prvih 20 minuta obje su momčadi pokazale pravu mušku, tvrdu i borbenu igru. Naša je momčad najizgledniju šansu imala preko Keka dok je Olmissum u posljednjim sekundama mogao do vodstva; prvo je Hrovat pogodio prečku, a potom izgledan udarac Jurline naš Zoran Primić efektno brani! – ističu iz Squarea.

U nastavku utakmice domaćin je u 22. minuti, nakon što je Mijo Mišerda okrenuo čuvara te potom prizemnim udarcem pogodio ispod Primića, stigao do vodstva 1-0. Nakon tog pogotka Olmissum je imao inicijativu, a Primić je drugu loptu iz svoje mreže morao vaditi i u 26. minuti kada je Valerije Jurić nakon odbojanca pogodio za povećanje 2-0. Mogli su gosti i do puno veće rezultatske prednosti, međutim čuvar mreže Squarea imao je nekoliko izvanrednih obrana!

Trener Bačić zaigrao je na sve ili ništa šest minuta prije kraja, međutim u prvoj našoj akciji, domaćin je presjekao loptu te preko Nikole Pavića otišao na nedostižnih 3-0. U posljednjih pet minuta još dva pogotka domaćina (Jurić, Horvat) za konačnih 5-0!

– Olmissum je bio bolji svih 40 minuta. Dok smo imali svježine i snage mi smo im uspjeli parirati, na startu drugog dijela su poveli i na kraju zasluženo osvojili sva tri boda. Tri gola smo primili s gola na gol, nismo bili dovoljno dobri igrati protiv Olmissuma i to je to. Prvi poraz je morao doći kad tad, čestitamo Olmissumu na prvoj domaćoj pobjedi, a mi se okrećemo Splitu i analiziranju protivnika kojeg još uvijek ne znam u kakvom ćemo sastavu dočekati – kratak i jasan je bio nakon poraza u Omišu trener Antun Bačić.

Za Square su u Omišu igrali Primić i Turuk (vratari), Cvjetković, Konsuo, Kuraja, Pele, Keko, Džanković, Nebergoj i Gašpar. U petom će kolu momčad MNK Squarea u Gospinom polju igrati protiv FC Split (nedjelja, 10. studenog od 18 sati).

Izvor: MNK Square

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist