Natrag
25.4.2018 22:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nije htio platiti kartu pa napao vozača!

1.7.2012 @ 21:24 Andrea Falkoni Račić Crna kronika
1;1

Podijelite:

Vozač Libertasovog autobusa na liniji 1B od Pila prema Mokošici jutros je fizički napadnut. Incident se dogodio već prije samog polaska ranojutarnjeg autobusa s Pila kada se skupina muških osoba poželjela provozati autobusom, ali netko među njima (jedan ili više njih) nije želio platiti kartu.

Vozač je tada pozvao policiju koja je odmah intervenirala te su karte plaćene, ali su muškarci inzistirali na vožnji. Kako nam je ispričao Marko Mišić, sindikalni povjerenik za promet gradskog Libertasa, muškarci su cijelo vrijeme vožnje do Kantafiga verbalno vrijeđali vozača.

Dolaskom na Kantafig, priča Mišić, koji se s nesretnim vozačem danas čuo nekoliko puta, jedan od njih fizički je napao vozača udarivši ga po licu. Tada je po drugi put pozvana policija, a muškarac se nakon događaja udaljio u nepoznatom smjeru.

– Dogodila se jedna klasična priča. Svako malo netko od nas nastrada vikendom i dobije po glavi – govori nam Marko Mišić, naglasivši kako su vozači Libertasa ogorčeni na takva i slična ponašanja koja su postala gotovo pa njihova svakodnevnica.

– To je jedan širi problem društva. Ljuti smo jer ne možemo normalno raditi svoj posao. Iz čista mira nađemo se u problemima – rekao je Mišić, dodavši kako ljudi sebi jednostavno daju za pravo ne platiti kartu kao da je to normalna stvar.

Događaj je prijavljen policiji, a iz PU dubrovačko-neretvanske ističu kako se radi na pronalasku počinitelja. 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana