Crna kronika

Nije htio platiti kartu pa napao vozača!

Nije htio platiti kartu pa napao vozača!

Vozač Libertasovog autobusa na liniji 1B od Pila prema Mokošici jutros je fizički napadnut. Incident se dogodio već prije samog polaska ranojutarnjeg autobusa s Pila kada se skupina muških osoba poželjela provozati autobusom, ali netko među njima (jedan ili više njih) nije želio platiti kartu.

Vozač je tada pozvao policiju koja je odmah intervenirala te su karte plaćene, ali su muškarci inzistirali na vožnji. Kako nam je ispričao Marko Mišić, sindikalni povjerenik za promet gradskog Libertasa, muškarci su cijelo vrijeme vožnje do Kantafiga verbalno vrijeđali vozača.

Dolaskom na Kantafig, priča Mišić, koji se s nesretnim vozačem danas čuo nekoliko puta, jedan od njih fizički je napao vozača udarivši ga po licu. Tada je po drugi put pozvana policija, a muškarac se nakon događaja udaljio u nepoznatom smjeru.

– Dogodila se jedna klasična priča. Svako malo netko od nas nastrada vikendom i dobije po glavi – govori nam Marko Mišić, naglasivši kako su vozači Libertasa ogorčeni na takva i slična ponašanja koja su postala gotovo pa njihova svakodnevnica.

– To je jedan širi problem društva. Ljuti smo jer ne možemo normalno raditi svoj posao. Iz čista mira nađemo se u problemima – rekao je Mišić, dodavši kako ljudi sebi jednostavno daju za pravo ne platiti kartu kao da je to normalna stvar.

Događaj je prijavljen policiji, a iz PU dubrovačko-neretvanske ističu kako se radi na pronalasku počinitelja. 
 

Pročitajte još

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist

Dvojica maloljetnih nasilnika iz Uvale Lapad u pritvoru

Dulist

NOVA MOKOŠICA U stanu 58-godišnjaka pronađena droga za preprodaju

Dulist