Natrag
22.3.2019 13:51

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ni politika nije prepreka za afitavanje!

27.3.2017 @ 6:51 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Privatni smještaj u Dubrovnik, ali i okolici već nekoliko godina doživljava pravi ‘boom’. O tome najbolje svjedoči podatak kako je ostvareni broj kreveta u 2016. godini u segmentu privatnog smještaja iznosio 19 017, dok je u 2008. godini iznosio 6 592. Nova sezona je pred vratima, privatni iznajmljivači, ali i oni koji će to tek postati krenuli su u uređenje i osvježenje svojih prostora kako bi se što bolje pripremili za dolazak turista. Stoga smo odlučili provjeriti ima li i među dubrovačkim političarima onih koji se bave afitavanjem.
Još u rujnu prošle godine direktorski dvojac, HNS-ovci Valentin Dujmović (Vodovod) i Vedran Kunica (Sanitat) najavio je pokretanje privatnog biznisa na Obodu. Kupili su prizemlje kuće na Obodu, podignuli kredite i krenuli u uređenje apartmana. No, kako nam je rekao Dujmović, teško da će uhvatiti ovu sezonu.

Tekst u cjelosti pročitajte u tiskanom izdanju DuLista.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana