Aktualno

Nezgoda broda Orsula, upravitelj Antonio Vidiš čeka završetak postupka

Na brodu Orsula u luci Novorossiysk Atlantske plovidbe , 15. ožujka, prilikom ukrcaja brodskog goriva, došlo je do slučajnog izljevanja male količine goriva po palubi i u more što je sanirano od strane posade i firme za čiščenje.

Kao odgovorna osoba za ukrcaj bunkera prema procedurama upravitelj stroja Antonio Vidiš,  iskrcan je sa broda 18. ožujka i smješten u hotel gdje čeka završetak službenog sudskog postupka.

Radi se o uobičajenom postupku koji se provodi u slučajevima navedenog incidenta te je uobičajena kazna za ovaj slučajni incident prema ruskoj sudskoj praksi novčana kazna, ističu iz Atlantske plovidbe.

Antonio Vidiš ima svu podršku, od strane lokalnog agenta i predstavnika osiguravatelja dubrovačkog brodara te odvjetnika koji ga zastupa pred policijom i sudom. Obavješteno je i Hrvatsko veleposlanstvo u Moskvi.

Pročitajte još

MSC ipak plovi Sredozemljem, no samo u Italiju i Grčku

Dulist

PALATA I DALJE ZAMUĆENA Donosimo raspored cisterni

Dulist

PRIPAZITE SE Od nedjelje do utorka stiže novi toplinski val

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija