Natrag
21.2.2019 03:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

New Europe Market u Dubrovniku

30.4.2013 @ 23:08 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Međunarodni skup New Europe Market, koji okuplja profesionalce s područja televizije, produkcije, marketinških agencija, IPTV-a, kabelske distribucije te sve stručnjake iz medijskoga svijeta, održat će se u Dubrovniku od 8. do 11. svibnja.

Najveći je to skup medijskih stručnjaka u regiji. Očekuje se dolazak 77 stručnjaka iz cijelog svijeta, koji će u četiri dana sudjelovati na 14 tematskih panela o trendovima u televiziji, oglašavanju i medijima i doznati najnovije trendove u industriji.

– New Europe Market bit će mjesto na kojem će se medijski profesionalci moći susretati, razmjenjivati ??ideje, učiti jedni od drugih, stjecati iskustva te davati i primati znanje. Iznimno se ponosimo zbog velikog odaziva svih onih koji djeluju u relevantnim područjima medijskog poslovanja i koji su prihvatili naš poziv da nam se pridruže i sudjeluju u našim raspravama – rekla je direktorica NEM-a i organizatora konferencije Mediavisiona Sanja Božić-Ljubičić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana