Aktualno

New Europe Market u Dubrovniku

Međunarodni skup New Europe Market, koji okuplja profesionalce s područja televizije, produkcije, marketinških agencija, IPTV-a, kabelske distribucije te sve stručnjake iz medijskoga svijeta, održat će se u Dubrovniku od 8. do 11. svibnja.

Najveći je to skup medijskih stručnjaka u regiji. Očekuje se dolazak 77 stručnjaka iz cijelog svijeta, koji će u četiri dana sudjelovati na 14 tematskih panela o trendovima u televiziji, oglašavanju i medijima i doznati najnovije trendove u industriji.

– New Europe Market bit će mjesto na kojem će se medijski profesionalci moći susretati, razmjenjivati ??ideje, učiti jedni od drugih, stjecati iskustva te davati i primati znanje. Iznimno se ponosimo zbog velikog odaziva svih onih koji djeluju u relevantnim područjima medijskog poslovanja i koji su prihvatili naš poziv da nam se pridruže i sudjeluju u našim raspravama – rekla je direktorica NEM-a i organizatora konferencije Mediavisiona Sanja Božić-Ljubičić.

Pročitajte još

Dozvoljeno paljenje vatre na otvorenom od 28. do 30. svibnja

Dulist

OPG OBITELJI BUCONIĆ Mati Kate je ‘doktorica za artičoke’, a ni jagode nisu za bacit’!

Mia Njavro Banić

Važna obavijest redakcije DuLista

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija