Aktualno

New Europe Market u Dubrovniku

Međunarodni skup New Europe Market, koji okuplja profesionalce s područja televizije, produkcije, marketinških agencija, IPTV-a, kabelske distribucije te sve stručnjake iz medijskoga svijeta, održat će se u Dubrovniku od 8. do 11. svibnja.

Najveći je to skup medijskih stručnjaka u regiji. Očekuje se dolazak 77 stručnjaka iz cijelog svijeta, koji će u četiri dana sudjelovati na 14 tematskih panela o trendovima u televiziji, oglašavanju i medijima i doznati najnovije trendove u industriji.

– New Europe Market bit će mjesto na kojem će se medijski profesionalci moći susretati, razmjenjivati ??ideje, učiti jedni od drugih, stjecati iskustva te davati i primati znanje. Iznimno se ponosimo zbog velikog odaziva svih onih koji djeluju u relevantnim područjima medijskog poslovanja i koji su prihvatili naš poziv da nam se pridruže i sudjeluju u našim raspravama – rekla je direktorica NEM-a i organizatora konferencije Mediavisiona Sanja Božić-Ljubičić.

Pročitajte još

Nuncijata dobila butigu, promet će se ‘rješavati’ obećanjima za izbore

Dulist

KRISTIĆ O SLUČAJU PEYTON Gradska uprava godinama skriva činjenice i pere ruke

Dulist

Od Duboke ljute do Plata za 25 minuta, zašto policija ne regulira promet?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija