DuList IN

NEW EUROPE MARKET Michael Weatherly, zvijezda serije Bull, stiže u Dubrovnik

NEW EUROPE MARKET Michael Weatherly, zvijezda serije Bull, stiže u Dubrovnik

Ovog lipnja Dubrovnk će posjetti holivudski glumac Michael Weatherly, zvijezda serije Bull. Weatherly će, naime, biti specijalni gost najvećeg medijskog događaja u našoj regiji koje okuplja profesionalce iz TV industrije.

Na New Europe Marketu, koji se će se peti put održati u hotelu Palace u Dubrovniku od 12. do 15. lipnja, gosti će imati prilike čuti Weatherlyja u opuštenom razgovoru s voditeljicom Antonijom Mandić.

-Oduševljen sam što ću biti dio NEM-a ovo ljeto – kaže Weatherly, te dodaje: ‘Hrvatska je divna zemlja i veselim se dijeljenju svoga fantastičnog iskustva na Bullu u prelijepom Dubrovniku’.

Inače, Michael Weatherly je televizijskoj publici poznat po seriji Navy CIS u kojoj je glumio agenta Tonyja DiNozzu od 2003. do 2016. godine. Weatherly je još glumio u SF seriji Anđeo tame (Dark Angel) te se pojavljivao u serijama Loving, Significant Others i Jesse. Glumio je i u filmovima Charlie Valentine, Trigger Happy, Posljednji dani diska (The Last Days of Disco), The Specials, Venus and Mars i Agent pod stresom (Gun Shy).

Godine 2016. Weatherly je policijsku stanicu zamijenio sa sudnicom u vrlo gledanoj drami Bull koja je inspirirana ranom karijerom poznatog psihologa dr. Phila McGrawa koji se proslavio na Oprah Showu.

Weatherly je rođen u New Yorku, a trenutno sa suprugom i dvoje djece živi između Los Angelesa i New Yorka.

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist