Natrag
22.6.2018 22:45

facebook

twitter

google

rss

dulist

NEUSPJEŠNO SLIJETANJE PO DUBROVAČKOJ BURI ‘Bilo je kao u noćnoj mori’

13.8.2017 @ 20:31 Dulist Županija

Podijelite:

Prava drama odvijala se u zrakoplovu easyJeta danas na nebu iznad Dubrovnika. Zrakoplov koji je poletio s aerodroma Stansted kod Londona zbog jakog vjetra nije mogao sletjeti u dubrovačku zračnu luku pa je na kraju završio u talijanskom Bariju, piše britanski Express, a prenosi Vecernji.

Zrakoplov je iz Londona za Dubrovnik poletio u 6 ujutro po tamošnjem lokalnom vremenu, no pet sati kasnije putnici još nisu stigli na svoje odredište. Jedan je putnik ispričao kako je nekoliko osoba povraćalo dok je pilot pokušao prizemljiti zrakoplov. No, zbog loših vremenskih prilika, slijetanje su morali odgoditi te su sletjeli u Bari kako bi napunili spremnik za gorivo.
– Kapetan je tri puta pokušao sletjeti no bilo je jako vjetrovito i nije uspio. Bilo je kao u noćnoj mori – ispričao je jedan putnik. Zrakoplov je na kraju sletio u Dubrovnik s gotovo tri sata kašnjenja.
Tvrtka easyJet potvrdila je probleme na letu.
– Žao nam je što je zrakoplov preusmjeren za Bari. To se dogodilo zbog jakog vjetra u Dubrovniku zbog kojeg zrakoplov nije mogao sletjeti – obavijest je koju su putnici dobili putem aplikacije easyJeta. Osim leta iz Londona, zrakoplov koji je za Dubrovnik poletio iz Basela također je zbog jakog vjetra bio preusmjeren za Bari.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana