Natrag
21.2.2019 10:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Neumljani bi autocestu Popovim poljem

15.5.2012 @ 20:47 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Damir Hadžić, ministar prometa i komunikacija Bosne i Hercegovine posjetio je Neum nakon protivljenja lokalnih vlasti izgradnji neumskog koridora.

Sastanak je bio zatvoren za javnost no sasvim je izgledno, pišu mediji, kako je lokalna zajednica uključena u pregovore oko ovoga projekta te da u budućnosti ne bi trebalo biti problema i nesuglasica između Vlade BiH i lokalne vlasti u Neumu. Minista je obećao kako će ih uključiti u pregovore, te da nema ustupaka poput prolaska neumskim koridorom za korištenje Luke Ploče.

– Interesi BIH su na prvom mjestu uz uvažavanje Hrvatske da svoje povezivanje riješti na najbolji mogući način – izjavio je Damir Hadžić.

Podsjetimo, neumski se načelnik Živko Matuško protivi izgradnji koridora koji bi općinu podijelio na dva dijela. On se pak zalaže za autocestu Popovim poljem ili pak za neko drugo rješenje koje Neum neće podijeliti popola.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana