Natrag
18.2.2019 16:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nestala Meksikanka pronađena mrtva na Marjanu?

25.8.2012 @ 15:30 Baldo Marunčić Crna kronika

Podijelite:

Meksikanka Selene Margarit Graciano Macedo (31), nestala u srijedu navečer na splitskom Marjanu, pronađena je mrtva u subotu nakon podneva na jugozapadnoj strani splitske park šume, doznaje neslužbeno T-portal.

U splitskoj policiji potvrdili su pronalazak tijela zasad nepoznate osobe, a očevid na terenu vodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu Julijana Stipišić. Nisu potvrđene informacije da je tijelo pronađeno zakopano niti da je tragače do njega doveo neugodan miris koji se širio s tog područja.

– Predmeti pronađeni prilikom pretrage park šume upućuju da se radi o nasilnoj smrti – kazao je načelnik Odjela krim policije u Splitu Ante Matković, odbivši potvrditi da je između ostaloga pronađen i nož kojim je ubojstvo počinjeno.

– Molimo građane koji su u srijedu boravili na Marjanu i imaju korisne informacije da se obrate u najbližu policijsku postaju, a turste koji su fotografirali u park šumi da nam ustupe fotografije kako bismo identificirali osobe u čijem društvu se nestala djevojka nalazila – pozvao je Matković.

Medijima je dostavljena i jedna od posljednjih Seleninih fotografija s prve marjanske vidilice, na kojoj je vidljivo što je u trenutku nestanka imala na sebi.

Brat nesretne djevojke Emanuele Macedo proveo je nekoliko sati na ispitivanju u splitskoj policiji, koja je provjeravala brojne nelogičnosti u njegovom alibiju, no nije službeno osumnjičen. Dapače, navodno vrlo dobro surađuje s policijom.

– Nemamo uhićenih, no obavljamo brojne obavijesne razgovore. Da, djevojčin brat je predmet razgovora jer je nestala djevojka s njim došla u Hrvatsku – kazao je Matković.

Na očevid koji se u ovim trenucima obavlja na Marjanu pozvani su i forenzičari iz MUP-ova centra Ivan Vučetić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana