Natrag
19.4.2019 20:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nera Pavlović je dobila VIP ulaznice za koncert 2Cellosa!!!

13.8.2014 @ 13:46 Dulist dulist IN

Podijelite:

Planetarno popularni violončelisti 2CELLOS pod pokroviteljstvom BH Telecoma 14. kolovoza stižu u Mostar, a mi smo proteklih nekoliko dana naše čitatelje darivali vrijednim ulaznicama.

Danas smo podijelili zadnji par ulaznica, i to za VIP dio tribina, a sretna dobitnica je Nera Pavlović. Ona će, u četvrtak 14. kolovoza u 21 sat uživati u spektakularnom koncertu ovog dvojca virtuoza na violončelima.

Podsjetimo, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Houser – 2Cellos odlikovani su najvećim promotorima svoje zemlje u svijetu. Za njihov drugi koncert organizatori iz agencije Primera odlučili su se za ljetnu pozornicu Kultrno-sportskog centra Kantarevac.

Obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Mostaru, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice za koncert u Mostaru se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel bar-u Park&Shop-a, te putem sustava kupikartu.ba. Čitatelji također mogu doći i do povoljnih VIP ulaznica putem: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/4121

Sve novosti vezano za koncert pratite preko facebook stranice agencije Primera:
https://www.facebook.com/PRimera.Mostar?ref_type=bookmark

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana