DuList IN

Nera Pavlović je dobila VIP ulaznice za koncert 2Cellosa!!!

Nera Pavlović je dobila VIP ulaznice za koncert 2Cellosa!!!

Planetarno popularni violončelisti 2CELLOS pod pokroviteljstvom BH Telecoma 14. kolovoza stižu u Mostar, a mi smo proteklih nekoliko dana naše čitatelje darivali vrijednim ulaznicama.

Danas smo podijelili zadnji par ulaznica, i to za VIP dio tribina, a sretna dobitnica je Nera Pavlović. Ona će, u četvrtak 14. kolovoza u 21 sat uživati u spektakularnom koncertu ovog dvojca virtuoza na violončelima.

Podsjetimo, violončelisti Luka Šulić i Stjepan Houser – 2Cellos odlikovani su najvećim promotorima svoje zemlje u svijetu. Za njihov drugi koncert organizatori iz agencije Primera odlučili su se za ljetnu pozornicu Kultrno-sportskog centra Kantarevac.

Obrade pjesama Green Daya, Coldplaya, Red Hot Chilli Peppersa, Nirvane, U2-a i drugih, uz nezaobilazni „Smooth Criminal“ Michaela Jacksona, pjesme su koje može očekivati njihova publika u Mostaru, ali i neke nove obrade, budući da na tržište uskoro dolazi i njihov treći album.

Ulaznice za koncert u Mostaru se mogu kupiti na info pultu Mepas Mall-a i Forest lounge bar-u, u Međugorju u Caramel bar-u Park&Shop-a, te putem sustava kupikartu.ba. Čitatelji također mogu doći i do povoljnih VIP ulaznica putem: http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/4121

Sve novosti vezano za koncert pratite preko facebook stranice agencije Primera:
https://www.facebook.com/PRimera.Mostar?ref_type=bookmark

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist