Sport

Neptunaš Pero Kukuljica u juniorskoj reprezentaciji 2019.!

Neptunaš Pero Kukuljica u juniorskoj reprezentaciji 2019.!

Šest veslača VK Neptun nastupilo je u Zagrebu, na regatnoj stazi Jarun , 27. i 28. listopada – i to na pozvnoj regati selektora veslačke reprezetacije Hrvatske Darka Mikšića. Veslalo se u malim brodovima, skifovima i dvojcima na pariće za kategorije Juniora B, Juniora A i Seniora.

Na stazi dugoj osam km (vesla se kružno na Jarunu) naš veslač Pero Kukuljica za Juniore A u disciplini skif je izveslao najbrže vrijeme i to 32:08,20 , od ukupno 34 prijavljena Juniora A, čime je istaknuo svoju kandidaturu za juniorsku reprezentaciju Hrvatske u sezoni 2019.

Selektor Darko Mikšić ga je ujedno uvrstio i prijavio za nastup na čuvenoj daljinskoj regati u Italiji, u Torinu, pod nazivom ‘Silver Skif Tornio’, koja će se održati 10. i 11. studenog, a gdje će Pero Kukuljica nastupiti u hrvatskom dresu – kombinezonu, kao predstavnik Hrvatske u disciplini Skif za Juniore A.

Na ovoj regati su nastupali i vodeći hrvatski i svjetski veslači braća Sinković, kao i Damir Martin.

Ovo je velika nagrada i treneru Pavu Bečiću i prof. dr. Mladenu Marinoviću, koji uspješno već godinama pripremaju veslače Neptuna.

I ostali Neptunaši su ostvarili zapažene rezultate na Jarunu, a uz Pera Kukuljicu nastupili su još: Lovro Čondrić – skif seniori ; Toni Perović – skif Juniori A; antonio Štrman – skif Juniori B, Matija Medi – skif Juniori B, Roko Mucić – skif Juniori B.

Pročitajte još

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist