Natrag
22.4.2018 02:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Nepropisno parkiranje u nadležnosti policije”

5.7.2012 @ 8:01 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

U sklopu akcije “Pokrenimo gradsku upravu”, koju duList provodi od ožujka u suradnji s građanima Dubrovnika, jedna naš čitatelj upitao je vezano za parkiranje autobusa i kamiona na parkingu u Hladnici.

Odgovore na njegova pitanja koju tarifu pri tom primjenjuje Sanitat, ili je to postalo divlje parkiralište potražili smo u gradskoj upravi. Evo što su nam odgovorili.

– Zabilježeni su problemi s parkiranjem u ulici Josipa Kosora prema naselju Hladnica. Sanitatov je na ovom području samo dio parkinga uz malonogometno igralište te se na njemu, na označenim mjestima, vrši naplata, dok ostatak parkirnih mjesta pripada okolnim zgradama.

Veći problem je parkiranje automobila, ali i autobusa i kamiona na ulici prema Hladnici, izvan zone naplate, gdje se sukladno prometnim propisima ona i ne može uvesti jer nema tehničkih uvjeta. Za nepropisno parkiranje je nadležna prometna policija – ističu iz gradske uprave.
 

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana