Aktualno

NEPREGLEDNE KOLONE IZ KONAVALA PREMA ŽUPI Više od četiri sata nitko ne reagira!

NEPREGLEDNE KOLONE IZ KONAVALA PREMA ŽUPI Više od četiri sata nitko ne reagira!

Zračna luka – Plat: pola sata – jedan je od brojnih postova koje građani putem društvenih mreža objavljuju više od četiri sata vezano za nepregledne kolone na magistrali od Konavala prema Srebrenom i gradu. 

-Gdje ste sad veliki prometni stručnjaci – drugi je komentar u FB grupi Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica, na što su se nadovezali i drugi vozači spominjući i ministra Olega Butkovića, ali i prometnog stručnjaka Željka Marušića.
-Oleg Butković, on je pravi stručnjak, koji nam je ovo namjestio Zakonom o cestovnom prometu. Ne može se proširit prostor kojeg nemamo. Nemamo infrastrukturu za ovoliki promet – piše jedan od vozača, a drugi se nadovezao s Marušićem koji nam je ‘poručio da koristimo Uber ili da idemo pješke!’

Nevjerojatno je, na što upozoravaju i vozači koji su se zatekli u zastojima na magistrali, da se nitko još uvijek nije sjetio ugasiti semafore u Srebrenome i postaviti policijske službenike da reguliraju promet, kako bi se prohodnost barem malo ubrzala! Nikoga nije izgleda briga što se u kolonama po velikoj vrućini voze brojni naši sugrađani i posjetitelji.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist

[FOTO] DEŠA DUBROVNIK Evo što se sve izrađivalo na uskrsnim radionicama

Dulist