Aktualno

NEPREGLEDNE KOLONE IZ KONAVALA PREMA ŽUPI Više od četiri sata nitko ne reagira!

Zračna luka – Plat: pola sata – jedan je od brojnih postova koje građani putem društvenih mreža objavljuju više od četiri sata vezano za nepregledne kolone na magistrali od Konavala prema Srebrenom i gradu. 

-Gdje ste sad veliki prometni stručnjaci – drugi je komentar u FB grupi Radarska kontrola, Dubrovnik i okolica, na što su se nadovezali i drugi vozači spominjući i ministra Olega Butkovića, ali i prometnog stručnjaka Željka Marušića.
-Oleg Butković, on je pravi stručnjak, koji nam je ovo namjestio Zakonom o cestovnom prometu. Ne može se proširit prostor kojeg nemamo. Nemamo infrastrukturu za ovoliki promet – piše jedan od vozača, a drugi se nadovezao s Marušićem koji nam je ‘poručio da koristimo Uber ili da idemo pješke!’

Nevjerojatno je, na što upozoravaju i vozači koji su se zatekli u zastojima na magistrali, da se nitko još uvijek nije sjetio ugasiti semafore u Srebrenome i postaviti policijske službenike da reguliraju promet, kako bi se prohodnost barem malo ubrzala! Nikoga nije izgleda briga što se u kolonama po velikoj vrućini voze brojni naši sugrađani i posjetitelji.

Pročitajte još

Sanitat nastavlja zaprašivanje komaraca, evo gdje i kad

Dulist

NAJPOŽELJNIJI POSLODAVAC U TURIZMU Valamar lansirao novu web stranicu

Dulist

MILOSLAVIĆ O PUCNJAVI NA PLOČAMA ‘Ovo je izdvojen događaj, sigurnost na taksi stajalištima nije ugrožena’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija