Grad

NEMA VIŠE PLEKSIGLASA Povećava se broj banaka na placama

NEMA VIŠE PLEKSIGLASA Povećava se broj banaka na placama

Od petka će se na dubrovačkim placama povećati broj banaka. Tako će ih u Gružu biti 37, a u Lapadu te Gradu deset. Zainteresirani se prodavači ne trebaju više najavljivati za prodaju od ponedjeljka do srijede, ali za petak i subotu ostaje jednaka procedura. Za te dane se prodavači moraju najaviti voditelju Službe dubrovačkih tržnica Nevenu Kacigi putem telefona 091 4288 642.

Inače, uklonile su se pleksiglas barijere, a na bancima će se nalaziti zaštitne folije ‘koje su puno praktičnije i prihvatljivije za korištenje’.

-Sigurne su od udara vjetra te će se svakodnevno mijenjati kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu i higijenu – kažu iz ove gradske tvrtke.

Također, ograde oko placa bit će uklonjene, ali će se i dalje zadržati dezinfekcijski punktovi te mole kupce da se pridržavaju pravila distanciranja i dezinfekcije ruku.

-Želimo podsjetiti sve sugrađanke i sugrađane koji još uvijek ne odlaze na placu da verduru, voće i druge proizvode mogu lako i jednostavno kupovati od lokalnih OPGova preko naše online Dubrovačke place – rekli su iz Sanitata.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist