Natrag
20.4.2019 06:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

NEMA STRAHA Otpad s Grabovice nije i ne može se probiti do Omble

5.9.2014 @ 13:12 Baldo Marunčić Grad

Podijelite:

Povodom glasina koje se javljaju svaki put kad se u gradu zbog obilnih padalina zamuti voda kontaktirali smo direktora gradskog poduzeća Čistoća Pera Kacigu.

– Ljudi to spominju svaki put kad Ombla zamuti. U bazenima krša je puno sitnih čestica zemlje i kad dođe do obilnih padalina voda se zamuti. To nema veze s Grabovicom, ni govora – rekao nam je direktor Kaciga.

Inače, odlagalište Grabovica nije zbog odluke Ministarstva zaštite okoliša doživjela sudbinu većine dalmatinskih odlagališta.
– Imamo građevinsku dozvolu do zatvaranja Grabovice. A sva odlagališta, pa tako i Grabovica, moraju se zatvoriti najkasnije godinu dana od pokretanja županijskih centara, a ne kasnije od 2018. godine. Mi očekujemo da ćemo dotad zatvoriti Grabovicu – rekao je Kaciga.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana