Natrag
22.4.2018 06:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

Nedaleko kuće Pera Lozice pronađen pištolj

11.7.2012 @ 17:52 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Dva kućna broja dalje od zagrebačke adrese Dubrovčanina Pera Lozice, odvjetnika i jednom od svjedoka u slučaju Fimi Media, policija je u dvorištu pronašla pištolj.

Kako donosi Index, kojemu je i potvrđena informacija o pronalasku pištolja istražuje se je li upravo tim oružjem prošlog tjedna propucan automobil odvjetnika Lozice.

Inače, zbog prijave da je prijetio Lozici u pritvoru i dalje ostaje Zlatko Marić, vlasnik Sokol Marića. Lozica je, naime, dan prije nego mu je pred kućom propucan Smart, prijavio Marićeve prijetnje, a u pretrazi njegova stana i ureda pronađeno je više pušaka i streljiva pa mu je određen pritvor od mjesec dana.

Prema pisanju Indexa, Marićev odvjetnik Ljubo Pavasović Visković rekao je da su danas ponudili jamčevinu od 750 tisuća kuna za izlazak iz pritvora, dok je već ranije sudac istrage odredio 200 tisuća kuna jamčevine, no usvojena je žalba Državnog odvjetništva kako je taj iznos premalen. Čeka se rok od tri dana unutar kojega DO ima pravo na žalbu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana