Natrag
18.2.2019 01:09

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Nećemo nikog bičem tjerati da radi do smrti”

2.3.2013 @ 16:44 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Zoran Milanović danas je sudjelujući na sjednici Foruma žena SDP-a pojasnio jučerašnju izjavu kada je rekao da nema daljnjih rezova.

Kako piše portal 24sata, Milanović je istaknuo kako to ne znači da se ide u rasipnost nego da bi daljnji rezovi bili kontraproduktivni. Naglasio je da javni sektor ne može biti dominantan u odnosu na privatni, te poručio:
– Nema više da će netko od diplome do 67. godine raditi u jednoj firmi – kazao je premijer, otkrivši da je i sam u svojoj karijeri promijenio nekoliko radnih mjesta.

– Nikoga nećemo tjerati bičem da umre na radnom mjestu – komentirao je preporuke da se produži radni vijek.
Premijer je komentirao i porez na nekretnine ponovivši da to nije novo opterećenje i da bi taj porez otvorio prostor za nove prihode lokalnoj samoupravi i da SDP neće na tom porezu bezglavo inzistirati.

Traži od protivnika tog poreza da jasno argumentiraju zašto su protiv jer, kaže premijer, taj porez ne donosi ništa loše. O nekim primjedbama da bi se europski izbori ipak trebali održati zajedno s lokalnim, kratko je kazao: Demokracija košta!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana