Natrag
25.3.2019 03:12

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Ne želimo biti dosadni!”

28.2.2012 @ 11:16 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Očekivani Kolegij direktora komunalnih društava Grada Dubrovnika koji se trebao održati u ponedjeljak, 27. veljače odgođen je. Idući sastanak Kolegija komunalaca najavljen je za 12. ožujka u novim uredima Odjela za komunalne djelatnosti u zgradi tzv. Pentagona.

Kako javljaju iz gradske uprave, svi idući otvoreni kolegiji direktora komunalnih društava ubuduće će se održavati jednom mjesečno, u pravilu drugog ponedjeljka u mjesecu, uz potvrdu na internetskim stranicama Grada Dubrovnika.

– Dosad smo se sastajali svaki tjedan i znalo se dogoditi kako nismo imali stvarnih tema za razgovor i raspravu, već je samo bila riječ o standardnim stvarima. Stoga smo se vodili iskustvom kolegija ravnatelja kulturnih ustanova Grada Dubrovnika, koji svoje sastanke održavaju u mjesečnom ritmu – ističe zamjenik gradonačelnika zadužen za komunalne poslove Niko Šalja, ujedno ističući kako će budući sastanci Kolegija komunalac biti kvalitetniji i pripremljeniji.

– Nadam se da u takvom ambijentu ni novinarska pitanja neće izostati – zaključuje Šalja.

Inače, poznato je kako zamjenik gradonačelnika ne voli raspravljati o problemima o kojima nema izravnog utjecaja, a dvije goruće gradske teme, nezadovoljstvo radnika u Libertasu i prekid izgradnje vodovoda u Gornjim selima, upravo su takvog karaktera.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana