Natrag
22.7.2018 12:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne radi brojač posjetitelja, udar groma oštetio kamere

22.9.2017 @ 18:12 Dulist Grad

Podijelite:

Brojač posjetitelja u povijesnoj jezgri je izvan funkcije.

Naime, prema obavijesti sa stranice dubrovnik-visitors.hr na kojoj su inače svim korisnicima dostupne informacije o stvarnom broju posjetitelja unutar povijesne jezgre, sustav je privremeno neostupan zbog udarag groma u mrežnu opremu.

-Uslijed olujnog nevremena 11. rujna došlo je do udara groma u mrežnu opremu Dubrovnik Visitors sustava zbog čega su oštećene tri kamere. Jedna kamera je zamijenjena rezervnom, ali druge dvije su još neispravne. Nove kamere su naručene i bit će postavljene u najkraćem mogućem roku. Ispričavamo se zbog neugodnosti i molimo sugrađane za razumijevanje – obavijest je sa stranice Dubrovnik Visitors.

Inače, testna faza sustava brojača posjetitelja unutar povijesne jezgre započela je sa svojim radom u svibnju ove godine, a šest brojača raspoređenih na ulaze i izlaze iz Grada očitava podatke o trenutačnom broju posjetitelja u povijesnoj jezgri.

Kako nam je tada rekao Nikša Vlahušić, stručnog suradnika DURA-e, brojač posjetitelja primarno je zamišljen kao alat koji će donijeti podatke o stvarnom broju ljudi unutar povijesne jezgre, ali i njihovom ponašanju u različitim dijelovima dana.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana