DuList IN

Ne propustite večer uz ‘Oldies but Goldies’ Techno!

Klub Lazareti ovu subotu, 16. siječnja, bit će mjesto neponovljivog retro susreta! Naime, tu večer održat će se ‘Oldies But Goldies Night’, a ‘zavrtit’ će poznati dubrovački DJ-evi – Jax, Pully, Joško Leoni i Gata Irukandji. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Publika će imati priliju uživati u New&old School Techno, kako na playerima, tako i na gramofonima. Dakle, čeka vas vinyl mode only, poručuju organizatori, koji ističu i to kako je ovaj party lijepa uvertira za Novu, 2016. godinu.

-To je pokušaj da stopimo staru i novu gardu i da se zabavimo kako i dolikuje. Cilj nam je u buducnosti dovesti Cristiana Varelu, jer mislimo da Club Lazareti zaslužuje jedno ime koje ce otvoriti portal svih prijašnjih zbivanja i obilježiti sve ove godine rada. Čvrsto cemo raditi na tom ostvarenju. Ovim putem vas sve pozdravljamo i zahvaljujemo za sve ove godine što ste bili uz nas, sve skupa kako na mlađe tako i starije DEE JAY-e Grada Dubrovnika. Rave on! – kažu organizatori.

Dodajmo i line up za 16. siječnja: Jax 23-1-45, Pully 1-45 -3-00, Joško Leoni- 3-00 i 4-00, Gata 4-00-5-00, a do kraja će biti rotacijska izmjena – svako po ure!

Više saznajte na Facebook eventu.

Pročitajte još

NOVA PLESNA PRODUKCIJA Rasplesani Orlando u izvedbi Conviva

Dulist

OLAKŠAJTE TRUDNIČKE DANE RODA organizira radionice za trudnice i njihove partnere

Dulist

FOTKA TJEDNA Neke poslove najbolje je odraditi ‘ručno’