Natrag
20.2.2019 12:37

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite večer uz ‘Oldies but Goldies’ Techno!

13.1.2016 @ 7:36 Dulist dulist IN

Podijelite:

Klub Lazareti ovu subotu, 16. siječnja, bit će mjesto neponovljivog retro susreta! Naime, tu večer održat će se ‘Oldies But Goldies Night’, a ‘zavrtit’ će poznati dubrovački DJ-evi – Jax, Pully, Joško Leoni i Gata Irukandji. Cijena ulaznice je 50 kuna.

Publika će imati priliju uživati u New&old School Techno, kako na playerima, tako i na gramofonima. Dakle, čeka vas vinyl mode only, poručuju organizatori, koji ističu i to kako je ovaj party lijepa uvertira za Novu, 2016. godinu.

-To je pokušaj da stopimo staru i novu gardu i da se zabavimo kako i dolikuje. Cilj nam je u buducnosti dovesti Cristiana Varelu, jer mislimo da Club Lazareti zaslužuje jedno ime koje ce otvoriti portal svih prijašnjih zbivanja i obilježiti sve ove godine rada. Čvrsto cemo raditi na tom ostvarenju. Ovim putem vas sve pozdravljamo i zahvaljujemo za sve ove godine što ste bili uz nas, sve skupa kako na mlađe tako i starije DEE JAY-e Grada Dubrovnika. Rave on! – kažu organizatori.

Dodajmo i line up za 16. siječnja: Jax 23-1-45, Pully 1-45 -3-00, Joško Leoni- 3-00 i 4-00, Gata 4-00-5-00, a do kraja će biti rotacijska izmjena – svako po ure!

Više saznajte na Facebook eventu.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana