Zanimljivosti

NE PROPUSTITE! Upoznajte najopasnije australske životinje

NE PROPUSTITE! Upoznajte najopasnije australske životinje

Zanimljiva likovna radionica pod nazivom „Upoznajmo zajedno najopasnije australske životinje“ održat će se u utorak, 31. svibnja, u 17 sati u Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad. Radionica je namijenjena djeci od 5 do 9 godina, a organizira se u okviru projekta „Kreativno znanje“.

Zanimljivo je kako je u prizemlju Narodne knjižnice u tijeku izložba „10 najsmrtonosnijih australskih bića nastanjenih u vodi i na kopnu“ kojom Veleposlanstvo Australije u Zagrebu želi informiranjem i educirati javnost u svrhu što boljeg upoznavanja i razumijevanja te daleke zemlje.

„Kreativno znanje“ zajednički je projekt Udruge za razvoj civilnog društva BONSAI i Dubrovačkih knjižnica. Suradnja će se ostvariti kroz deset programa koji obuhvaćaju tematske kvizove za srednjoškolce i radionice za osnovnoškolce, a sve u cilju promicanja znanja, knjige i kulture čitanja, poticanja kreativnosti kod mladih, te razvoja volonterstva. Medijski partner projekta je studentski radio Sveučilišta u Dubrovniku – UNIDU.

Pročitajte još

DUBROVNIK NEKAD I SAD Fotografije nekadašnjeg svjetskog fotografa i nizozemskog istraživača naših krajeva

Dulist

PREKRASNA TRADICIJA Balanje u Konavlima

Dulist

PLAVO DOGAĐANJE Niz prezentacija o problemu otpada u moru, demonstriran i robotski sustav

Dulist