Natrag
13.11.2018 00:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

NE PROPUSTITE U Galeriji Dulčić Masle Pulitika Literat i arhitekti!

21.11.2017 @ 10:50 Dulist Kultura

Podijelite:

Društvo arhitekata Dubrovnik, Društvo dubrovačkih pisaca i Umjetnička galerija Dubrovnik organiziraju predstavljanje novog broja časopisa Literat, godišnje revije revije za književnost i publicistiku u izdanju Društva dubrovačkih pisaca koje će se održati petak 24. studenoga u 19 sati u Galeriji Dulčić Masle Pulitika.

Na ovom predstavljanju sudjelovat će Boris Njavro, Božo Benić, Marija Kojaković. Isto tako, održat će se predavanje grčke arhitektice Elene Zampeli o metodama arhitektonskih intervencija u osjetljivim kulturno-povijesnim ambijentima.

O PREDAVANJU:
Ruševine bizantskih zgrada u srednjovjekovnim grčkim naseljima utvrđenim zidinama, jednako kao i napuštene zgrade novijeg datuma u Ateni zasigurno zaslužuju novi život, a tek kada su pažljivo obnovljene postaju aktivni i atraktivni prostori bogati pričama iz prošlosti i sadašnjosti, ispunjeni novim uporabnim mogućnostima. Aktiviranje ovog uspavanog potencijala uzbudljivi su projektantski ciljevi, a što će biti predstavljeno kroz seriju odabranih radova grčke arhitektice Elene Zampeli. Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana