Kultura

NE PROPUSTITE Svi radovi dubrovačkih arhitekata na jednom mjestu

NE PROPUSTITE Svi radovi dubrovačkih arhitekata na jednom mjestu

Društvo arhitekata Dubrovnik poziva sve na otvorenje velike “Izložbe ostvarenja dubrovačkih arhitekata 2012.-2016.”, na kojoj će prvi put na jednom mjestu biti izloženi brojni zanimljivi projekti iz zemlje i inozemstva, a na kojima su dubrovački arhitekti i članovi Društva radili u razdoblju od proteklih pet godina.

Ova izložba realizira se u suradnji s Umjetničkom galerijom Dubrovnik u palači Banac u utorak 18. travnja 2017. s početkom u 20 sati, a javnosti će biti predstavljeni radovi podijeljeni u tri kategorije – realizacije, projekti i prijedlozi. Osim toga, ovaj izniman događaj popratit će i gostovanje “Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitekata”, najveće izložbe takvog tipa na nacionalnom nivou, koja iz godine u godinu, osim arhitektonske struke, privlači pozornost šire javnosti, budući da predstavlja najbolji uvid u recentnu domaću arhitektonsku produkciju.

Iz DAD-a napominju kako zahvaljuju Gradu Dubrovniku i tvrtkama ACO d.o.o. građevinski elementi, AluK Tim d.o.o., Sto Ges.m.b.H., Beton Lučko d.o.o. i Geberit prodaja d.o.o. Ruše koji su omogućili realizaciju ove izložbe.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist