Natrag
26.3.2019 11:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite Noć kazališta

19.11.2011 @ 14:37 Andrea Falkoni Račić Kultura
2;2

Podijelite:

Dio hrvatskih gradova, njih 27, obilježit će sa 119 predstava i 40-ak popratnih programa ovogodišnju „Noć kazališta“.

Ova manifestacija obilježit će se i u Dubrovniku. Na daskama Kazališta Marina Držića odigrat će se predstava „Kidaj od svoje žene“ s početkom u 19.30 sati. Ulaz je besplatan.
Tu je i premijera glazbeno – scenskog recitala "Ljubičasti Stradun" Studentskog teatra Lero u spomen na Milana Milišića i u povodu obilježavanja 20. godišnjice njegove pogibije. Recital će se održati s početkom u 18 sati u Lerovim prostorima u Lazaretima.

Noć kazališta jednodnevna je manifestacija posvećena scenskim i izvedbenim umjetnostima. Održava se istovremeno u velikom broju hrvatskih gradova svake godine treće subote u mjesecu studenom. Kazalište toga dana postaje glavnim mjestom susreta, dijaloga, druženja i novih spoznaja kako umjetnika i kazališnih djelatnika tako i publike. Europska Noć kazališta održavat će se i u susjednim državama BiH, Crnoj Gori, Srbiji, Sloveniji, Austriji te Slovačkoj.
 
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana