Županija

NE PROPUSTITE Multimedijalno predavanje Nikole Horvata u Čilipima

Multimedijalno predavanje Nikole Horvata ‘104 dana na Croatian Long Distance Trailu – 2200 km od Iloka do Prevlake’ kao i predstavljanje Horvatove knjige ‘Upoznaj Hrvatsku osobno : Teslin priručnik za hodače održat će se u ponedjeljak 07. siječnja u 18 sati u prostorijama KUD-a Čilipi. 

Nikola Horvat, hrvatski ‘True Hiker’ i zaljubljenik u hodanje, nakon što je 2016. godine uspješno prehodao Pacific Crest Trail dug 4300 kilometra, s grupom istomišljenika, zaljubljenika u prirodu i hodanje na duge pruge, osniva udrugu Long Distance Trail Hrvatska koja je marljivo radila na trasiranju onoga što će postati najduža i gotovo jedina dugoprugaška staza za hodanje u Hrvatskoj. Svojim novim pothvatom Horvat je spojio sve krajeve Hrvatske, povezao sjever, jug, istok i zapad u jednu veliku pješačku rutu – Croatian Long Distance Trail – dugu 2200 kilometara, od Iloka do Prevlake.

Pročitajte još

Kardinal Vinko Puljić s Dobroslavićem i Frankovićem o položaju Hrvata u BiH

Dulist

GASE SE ODLAGALIŠTA U MOČIĆIMA Uzmite kante jer nećete imati gdje s otpadom!

Dulist

Kardinal Vinko Puljić o položaju Hrvata u BiH u Dubrovniku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija