Kultura

NE PROPUSTITE Koncert za djecu ‘Karneval životinja’ u teatru!

NE PROPUSTITE Koncert za djecu 'Karneval životinja' u teatru!

Koncert za djecu ‘Karneval životinja’ u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara, a uz potporu zaklade Caboga Stiftung, održat će se u nedjelju, 20. siječnja u 11 sati u Kazalištu Marina Držića. 

Od prve izvedbe ovo ljeto na Dubrovačkim ljetnim igrama u sklopu programa razvoja publike Ključevi od grada ovaj program prati veliki interes festivalske publike svih generacija, a tako je bilo i na izvedbama u ljetnikovcu Bunić Kaboga u rujnu i u studenom, potvrđujući univerzalnu popularnost ove zoološke fantazije francuskog skladatelja Camilla Saint-Saënsa koja lako nalazi put do srca djece (i odraslih) diljem svijeta.

Karneval životinja će u Kazalištu Marina Držića izvesti već dobro uigrani dubrovački glazbenici: pijanisti Marija Grazio i Alberto Frka, violinistice Đana Kahriman i Iva Vukić, violistica Lidija Martinović, čelistica Mihaela Čuljak, kontrabasist Denis Ajduković, klarinetist Stijepo Medo, flautistica Đive Franetović Kušelj, Karmen Pervitić na udaraljkama te dramska umjetnica Srđana Šimunović u ulozi pripovjedačice Keke Papagalice.

Ulaznice za ovaj dječji glazbeni program dostupne su putem internetske platforme ulaznice.hr po jedinstvenoj cijeni od 30 kuna.

Pročitajte još

POZNATA HRVATSKA KNJIŽEVNICA U GRADU Književna večer s Julijanom Matanović

Dulist

SVJETSKI DAN KAZALIŠTA U teatru dvije predstave

Dulist

PISANA KULTURNA BAŠTINA NA PAPIRU Izložba i predavanja na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku

Dulist