Kultura

NE PROPUSTITE! Jelica Gjenero predstavlja roman ‘Moja mama šopingholičarka’

U petak, 9. ožujka, u 18 sati u Čitaonici Narodne knjižnice Grad održat će se predstavljanje romana Jelice Gjenero ‘Moja mama šopingholičarka’.

Uz autoricu u promociji će sudjelovati i Marina Kljunak Čuikin, Lukrecija Ujdur Pavlović, Renata Zlatković te učenici OŠ Lapad: Matea Bogdanović, Matea Daničić, Rina Gugić, Lucija Kaštelan, Marija Kristić, Ana Maškarić, Katarina Mrvalj, Mia Radinković, Anđela Savić, Nikolina Šilje, Ivana Šošić, Nikola Oblizalo i Nora Ujdur.

-Spisateljica neprestano aludira kako valja uživati u sitnicama koje se ne daju kupiti novcem. Cijene se dugotrajna prijateljstva, borba za ljubav, i život se, ma kako težak bio, oplemenjuje putovanjima koja unose raznolikost i donose smiraj duše. ‘Prava ljepota dolazi iz čovjekovog srca’ samo je jedna od vrijednih autoričinih misli kojima poziva na čitanje, možda baš tebe… – istaknula je u predgovoru knjige Ujdur Pavlović.

Roman je objavljen u izdanju Društva za afirmiranje i promicanje knjige i stripa ‘Slagalica’.

Pročitajte još

HRVATSKA KOMORA ARHITEKATA ‘Mjera’ je najbolji konceptualni pothvat

Dulist

KATE KAPURALICA Ivica Kunčević logičan je izbor u antologijskom nizu legendarne predstave

Dulist.hr

U ČAST AKADEMIKU VEKARIĆU Predstavljanje zbornika radova ‘Dubrovnik u hrvatskoj povijesti’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija