Natrag
25.4.2019 06:22

facebook

twitter

google

rss

dulist

Ne propustite izložbu origami majstorice Sanje Srbljinović Čuček

29.3.2017 @ 11:12 Dulist Kultura
4;4

Podijelite:

Ovo petka u 18 sati u prizemlju Narodne knjižnice Grad otvara se izložba ‘Kreacije u papiru – origami’ origami majstorice iz Zagreba, Sanje Srbljinović Čuček.

Origami majstorica poziva sve zaljubljenike u origami da se uključe u igru idejama i istraživanje kreacija u papiru. Mini izložbom i prezentacijom Srbljinović Čuček će pokazati neke od sjajnih ciljeva modernog origamija u znanosti i umjetnosti.

Kreativno druženje u svijetu papira nastavlja se i u subotu, 1. travnja, u 11 sati u Narodnoj knjižnici Grad radionicom za sve zainteresirane, a priključit će se i članovi UR Instituta te informatičkog kluba „Futura“.

Izložba je, naime, dio projekta ‘Origami radionice’ kojeg zajedno provode Udruga za razvoj civilnog društva Bonsai i Dubrovačke knjižnice, a obuhvaća seriju od deset radionica koje se od 9. veljače održavaju četvrtkom u Odjelu za djecu i mlade Narodne knjižnice Grad. Također bit će izloženi i radovi polaznika radionice, a svi zainteresirani izložbu mogu razgledati do kraja travnja.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana