DuList IN

NE PROPUSTITE Doka je večeras poseban gost Revelina

NE PROPUSTITE Doka je večeras poseban gost Revelina

Ovo se ponedjeljka u Culture Clubu Revelin ‘spravlja’ posebna glazbena poslastica. Naime, u sklopu redovnog klupskog programa i Luminescence zabave očekuje se posebni gost večeri – gitarist Zvonko Kaitner – Doka iz kultnog dubrovačkog benda Crna udovica.
-Ne propustite najbolju zabavu i pridružite nam se svake večeri od 23 sata. Osim odlične glazbe, program ispunjavaju gosti iznenađenja ali i vruća plesna koreografija, koja će dodatno zagrijati atmosferu. Perfomeri, akrobacije, C02, konfete, body paint, atraktivne plesačice, gutači vatre i još mnogo popratnih detalja dodatno će motivirati publiku na najluđi provod – navode iz kluba.

I u drugoj polovini kolovoza u Revelinu nastavljaju gostovati impresivni svjetski izvođači. Očekuje se dolazak najvećih imena sa svjetske klupske scene. Tako će u srijedu, 21. kolovoza u sklopu treće po redu DANCElectric Rezidencije nastupiti MIND AGAINST, a dva dana poslije u petak 23. kolovoza stižu The Cube Guys. Predzadnji dan u kolovozu, u petak – 30.8. s nestrpljenjem se očekuje drugo izdanje prve svjetske rezidencije u Hrvatskoj – CLAPTONE.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

RESTORAN ORSAN Već od subote tradicionalni klasici i noviteti u prepoznatljivom ambijentu

Dulist

Dubrovački zet najavio predstavu o kraljici estrade – Seve nacionale

Dulist