DuList PROMO

Ne propustite Design District u Dubrovniku – sajam namještaja za hotele, restorane i privatni smještaj

Ne propustite Design District u Dubrovniku – sajam namještaja za hotele, restorane i privatni smještaj

U tijeku je Sajam namještaja i opreme za uređenje turističkih objekata: vila, hotela, apartmana, Design District u prostorima hotela Valamar Lacroma. Sajam je međunarodna manifestacija koja postaje mjesto poslovnih susreta između dionika turizma današnjice: proizvođača, trgovaca i zastupnika, arhitekata, dizajnera interijera, hotelijera i turističkih djelatnika.

Osnovni cilj Sajma je posjetitelju pružiti uslugu ključ u ruke – od projektiranja do kompletno opremljenog objekta, pa su osim proizvođača i zastupnika pojedinih brendova, izlagači i arhitektonski uredi koji predstavljaju svoje projekte što je nova forma komunikacije i jednostavniji način da se dođe do željenog rezultata – gotovog i uređenog objekta u kratkom vremenu i po povoljnim cijenama.

Više od pedeset domaćih i stranih brendova u tri dana trajanja Sajma donosi u Dubrovnik posljednje trendove u uređenju turističkih objekata, a nude i posebne sajamske popuste te mogućnosti odgođenog plaćanja.

Stolovi, stolice, kreveti, madraci, podovi, rasvjeta i dekoracija, namještaj za kuhinje i kupaonice, tekstil i još mnogo toga čeka posjetitelje koji odluče doći na Sajam. Ulaz je besplatan uz on line prijavu na slijedećoj poveznici, a više informacija o svemu može se pronaći na www.design-district.net.

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist